Глутница кучиња скитници нападнале момче кое се враќало од училиште со ранец на грбот.

Видеото кое се појави на социјалните мрежи е создадено во Сјеница. Како што може да се види, група од 10 кучиња се упатиле кон момчето кое се обидело да помине на пешачкиот премин.

Еден од нив го удрил со нога во првиот момент, по што трите кучиња се втурнале кон него. За среќа, чопорот се повлече во еден момент и продолжи понатаму. Не е познато дали нападнатиот ученик бил повреден во таа прилика.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО!