За денес ви носиме една интересна загатка, а на вас останува да се обидете да го откриете лажго.

Имено, тројца работници утрово го известиле газдата дека им е лошо и не можат да одат на работа. Шефот веднаш открил дека еден од нив лаже.

Го гледате ли деталот кој го откри ЛАЖГОТ?

РЕШЕНИЕ:

Измамникот е Рик, телефонот му е во десниот џеб, морал да ја искористи левата скршена рака за да го стави мобилниот таму.

error: Content is protected !!