Идентичните близначки Ана и Луси Десинки прават сè заедно, а сега сакаат да основаат заедно семејство.

Имено, тие се во полигамна врска и еден со друг делат вереник Бен Бирн.

Ана и Луси се ѕвезди на шоуто TLC Extreme Sisters и ги документираа нивните обиди да забременат изминатава година.

Во шоуто, парот се отвори за нивните борби за бременост:

Нашиот сон е да забремениме во исто време – им порачаа на продуцентите на Extreme Sisters. И покрај нивните борби, тие се возбудени поради изгледите и за прв пат рекоа дека сакаат да го усогласат своето искуство во бременоста веќе во 2021 година.

Никогаш досега не сме направиле тест за бременост. Навистина е магично како едно стапче може да потврди дека сте бремени – рекоа тие. Инаку, сестрите имаат по 35 години и дури сега одлучија дека сакаат деца.

– За малку ќе доживеав срцев удар бидејќи мислев дека Ана може да биде бремена, а јас не бев. Подобро и двете да бидеме бремени отколку само една – рекла Луси.

– Дефинитивно ќе биде предизвик да се зачне и двете во исто време. И тоа е голем притисок за еден маж – изјави Бен.

Бен се забавува со своите сестри од 2012 година, но полигамијата не е легална во Австралија, така што тие не можат официјално да се венчаат. И покрај тоа, тој сепак се сврши со двете близнаци во мај 2022 година, пишува Mirror.

error: Content is protected !!