Снимка од плажа во Грција која кружи на социјалните мрежи го запали интернетот. На видеото се гледа жена на плажа и ништо не би било интересно доколку таа со помош на алат за сликање не нанесе крема за сончање.

Веројатно и било лошо да моли некој да и го трие грбот, па дошла до совршено решение.

Таа употреби мал валјак за боја, го стискаше кремот врз него и лесно и брзо ги заштити рбетот и рамената од сонцето.

Воодушевените луѓе ги оставија своите коментари под видеото.

„Ја боли увото што ќе кажат луѓето околу неа, честитки за тоа!“ Прочитајте еден коментар.

„За мене оваа жена е хит. Секоја почит кон снаодливоста“, воодушевено напишала другата жена.

„И идејата ми е одлична… Се мачкам додека не се обраќам на никој на моја услуга“, открила друга дама.

Во секој случај, мислиме дека нејзината идеја е генијална, а како изгледаше, погледнете во видеото подолу.

error: Content is protected !!