Често можеме да видиме сè на море, но изгубените заби досега никој не пријавил…Но, ако и се верува на една објава на популарната Фејсбук страница Грција Инфо, вештачките заби т.е. надградба, неодамна беа пронајдени во грчкото одморалиште Полихроно.

Во објавата стои и напомена да се јави сопственикот кој ги загубил вештачките заби.

Оваа информација се најде меѓу „морето“ објави за сместување во соседна Грција, омилената дестинација на многу Срби, која многумина насмеа до солзи.

Мислам дека имаме победник за оваа сезона“, стои во еден од коментарите.

„Ако никој не се јави, пишете кога ќе се одржи лицитацијата.

Сега сите ќе се разграбаат, тоа ќе биде како бајка за Пепелашка, додека не се најде соодветната вилица.

„Ако никој не одговори, дали можам да резервирам горната десна шестка и долната петка? Кога можам да дојдам да ги видам? Ви благодарам. ”

Некој се пошегувал и рекол дека ги загубил вештачките заби, но не знае дали се негови додека не ги проба…

Има и такви кои се полни со разбирање.

„Па, се случува… Додека баба ми работеше во бутик, ми шепна дека штотуку ги изгубила забите во корпат, па сите го побаравме таму… уф.. тоа беше…“

Гласот на разумот дошол од една Марина, која немала разбирање за шегата на сметка на непознато лице кое останало без забите.

„Па што. Се случува. Убаво е што објавила.. Оној што ги изгубил забите веројатно се чувствува страшно. Кога ги нема, кога платил за нив, па ги изгубил сега. Би било одлично акосе јави сопственикот на забите“ е нејзиниот коментар./Vecer

error: Content is protected !!