Земи стоперка и почни со работа!

За оние кои сакаат криенка и играчки за мозок, денес подготвивме задача која веруваме дека ќе ви се допадне.

Тоа всушност се две илустрации кои изгледаат идентично, но тоа не е така, се разбира.

Има дури 10 разлики помеѓу овие две илустрации, а ваша задача е да ги пронајдете.

Добро погледнете го секој агол и детал, а потоа започнете се со работа.

Дали успеавте?

Доколку одговорот е „не“, решението побарајте го во продолжение на текстот.