Приказната за маж чија сопруга го исплатила целиот заем ја враќа вербата во вистинската љубов!

Младиот брачен пар Слејман и Кејт се пример за тоа колку навистина постои вистинска љубов, полна со почит, поддршка, доверба и сочувство! Имено, гестот на Кејт расплака речиси 26 милиони луѓе. Таа му призна на својот сопруг дека ја исплатила хипотеката и со тоа воодушеви многу луѓе ширум светот.

– Само што добив е-пошта од мојата банка во која се вели дека мојот депозит е уплатен денес – со овие зборови започнува нивното видео на TikTok.

Слејман појасни дека не направил никаков депозит за својата хипотека и не знаел од каде му е. Мислеше дека тоа е грешка, не сфаќајќи дека неговата избраничка го направила тоа. И тогаш Кејт рече:

– Бев јас – оставајќи го нејзиниот сопруг шокиран.

Додека Слејман се обидувала да открие зошто и како го направила тоа, Кејт го уверувала дека платила во негово име. Одговарајќи на неговите повеќекратни прашања, таа истакна:

– Затоа што тоа го заслужуваш. Затоа што ти си мојот сопруг и го заслужуваш секое добро во твојот живот.Ти правиш толку многу за мене цело време!

Слејман не можел да ги запре солзите, со воодушевен гест ја прегрнал сопругата велејќи и дека е премногу.

Видеото предизвика лавина убави коментари, а некои корисници на социјалните мрежи споделија и некои нивни слични искуства.

– Сите мораме да бидеме како Кејт. Таа го симна многу стресот од неговите рамена, таа е вистинско човечко суштество“, напиша еден корисник на TikTok, а друг додаде:

– Ова видео и гест се неверојатни и можете да видите дека му значи се. Човече, се би направил некој да се грижи за мене вака. Удира право во срцето, особено со распаднатите бракови и неуспешните врски што ги има деновиве.

Исплата на хипотеката на поранешната сопруга.

Случајот на Кејт не е изолиран. Имено, маж под оваа трогателна снимка откри дека и ја платил хипотеката на поранешната девојка со која го има и синот Лео. Тој истакна дека сака некако да и се заблагодари што му е одлична мајка на нивното тригодишно дете, а ја изненади за роденден.

– Морав да се погрижам таа и Лео да бидат безбедни. Многу ми е мило што имав среќа да го направам тоа.