Кога молитвата ќе ги исчисти сите негативни работи што се наталожиле во вас, причините зошто мислите дека некој ве проколнал или проколнала, ќе исчезнат.

Кога во нивниот живот се случуваат лоши работи и ништо не се подобрува, луѓето веруваат дека некој ги проколнал или проколнал.

Исто така, постојат многу методи за “отстранување” на овие магии и клетви, за што многумина се обраќаат кон шарлатаните кои ќе го направат тоа за само 10 евра, но всушност ништо не може да ви помогне да се заштитите од се негативно од искрена молитва.

Молете се кога ќе почувствувате потреба од тоа.

„Господи Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме, грешниот“, се зборовите на Исусовата молитва. Ова е најкратката молитва што постои, но монасите и свештениците тврдат дека е толку моќна што може да помести планини со искрена вера!

Искрено обрати се кон Бога и Тој сигурно ќе те слушне. Ако се прашувате кога треба да се молите за подобрување, нема одредено време. Направете го ова кога се чувствувате најудобно, особено кога сметате дека ви треба молитва.

Пробајте и ќе видите – ќе добиете нова енергија, волја, ќе бидете посмирени, а проблемите полека и сигурно ќе се решат.

Кога молитвата ќе ги исчисти сите негативни работи што се наталожиле во вас, причините зошто мислите дека некој ве проколнал или проколнала, ќе исчезнат.

error: Content is protected !!