Кристина Митровиќ и Илија Рискин беа на чекор од свадбената веселба. Романтични излегувања, луксузни патувања, скапи подароци, неизмерна љубов и внимание е нешто што секојдневно го гледавме на нивните профили, но раскинувањето следеше во првите денови од јануари годинава, што го потврдија со бришење на сите заеднички фотографии и објавување интересни објави , што веќе го напишавме.

На една навидум идилична врска дојде до ненадеен крај. Откако станаа еден од најинтересните парови во медиумите, и по разделбата, секој нивни чекор е следен, па нивните најнови објави на социјалните мрежи повторно се во преден план и сите се прашуваат дали е помирувањето меѓу Кристина Митровиќ и Илија , кои веќе неколку дена се забавуваат се на истото место, луксузна дестинација од каде ги информираат своите следбеници за нивните активности.

Иако на социјалните мрежи сè уште нема заеднички фотографии, тоа што и двајцата се во Дубаи беше доволен за многу следбеници да погодат како можеби се запознале, можеби разговарале и можеби имале прилика да ја обноват својата љубов.

Како ќе се одвива нивната приказна и дали „падна“ помирувањето на Кристина Митровиќ и Илија, останува да видиме, а ако тоа се случи како што многумина претпоставуваат.