ЖИВОТ

Еве зошто гастарбајтерите не можат да ја извадат МАКЕДОНИЈА од глава: „Заработувам 2.000 евра месечно, но со пари не се купува среќа, се каам што се уште не сум се вратил“

На една социјална мрежа се расправаше дали зажалиле луѓето кои ја напуштиле земјата. Имаше секакви одговори, но најголемо внимание привлекоа…

Ако имаш 30 години, а немаш постојана работа, стан, брак и дете, општеството вели дека си НЕСПОСОБЕН! Па, да ти одговорам и НЕМА ДА ТИ се допадне тоа што ќе го слушнеш!

Деновиве се појавија многу приказни за тоа како работодавците бараат само помлади од триесет години, потоа многу се зборува за…

Поголем број на луѓе одат во ЦРКВИТЕ со зборовите “дај”. “Дај здравје, Господи, дај финансиска благосостојба, дај семејство, дај деца…” Многу мал број на луѓе доаѓаат во црква со зборовите: “Прости ми, Господи!

Кога доаѓаа кај старец Кирил Павлов и зборуваа дека има многу луѓе во црквите и може да се надева дека…

error: Content is protected !!