Се качи по скалите, а таму го пречека убавица која ретко кој ја гледа.

Длабоко во шумата се наоѓа огромна, напуштена палата за која се шпекулира дека ја користеле членовите на култот. До вилата има уште три големи куќи во кои наводно живееле членови на култот.

Според урбаниот истражувач од Оклахома, познат како BigBankz, кој неодамна ја нашол напуштената палата, наводно таму живеело богато семејство и често правело забави. На нив, наводно, присуствувале некои важни политички личности.

Тој наведува дека по опсежните истражувања не можел да најде ништо конкретно за овој наводен култ. Меѓутоа, тој открил дека во еден момент вилата била користена како свадбено место од кое има прекрасен поглед на блиската река, но за жал поради недостиг на финансии морала да се затвори, оставајќи го имотот напуштен.

Вилата има уште многу работи кои чекаат еден ден да бидат вратени во употреба, додека пред неа има и базен.

Во него има скапи предмети, како моќно пијано, стилски столчиња, голем француски кревет, када што стои слободно…

Можете да видите како изгледа сега во видеото што следи.

error: Content is protected !!