Денешниот хит осамна на страната на Инстаграм.

Бисерите од јавниот градски превоз се вообичаена глетка, а не се знае што повеќе изненадува и шокира.

Денешниот хит осамна на страната на Инстаграм, а сцената е снимена во автобус на 16.

Заедно со описот „Ова не го гледате секој ден“, беше приложено видео снимено од еден од сведоците. Имено, патникот ја натоварил целата када во автобусот за да ја пренесе, но и самиот во неа.

Бидејќи автобусот цело време се тресеше поради нерамниот терен, и овој во кадата цело време се „клатеше“ поради нестабилност, но цврсто се држеше за шипката во возилото.

Имал среќа што автобусот овојпат бил полупразен.

Како што пишувавме на почетокот, патниците често се сведоци на необични сцени во јавниот градски превоз.

ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТУКА!