Глетката на оваа преуредување ќе ве остави без здив.

Живеењето на последниот кат во зградата има свои предности, но и недостатоци. Изложеноста на дожд, сонце, ветер и снег предизвикува побрзо трошење на материјалите, а терасата добива руиниран изглед.

Овој човек промени сè кога ја реновира терасата и си создаде навистина рајско катче за себе. Уживајте и во глетката на ова ремек дело: