По ова, младиот човек објави уште едно видео, каде покажа како го варосува станот бидејќи не може да го издава на нови станари додека прво не го исчисти.

Во огласите за изнајмување станови често може да се види дека за станари се претпочитаат само девојки бидејќи се претпоставува дека се поуредни и поодговорни.

Сепак, фактот што некои избираат исклучиво жени станари понекогаш може да испадне целосно неуспех . Еден таков случај покажал и станоиздавач од Белград, кој бил шокиран од состојбата на неговиот стан.

„Се што имам да кажам е дека во овој стан живееја две девојки“, вели авторот на почетокот на видеото кога почнал да ја покажува состојбата на станот.

„Види го ова, не повраќај таму“, се слуша во еден момент откако мијалникот бил во кадарот.

„И чекај бањата да видиш, дали си спремен? Смрди, овде живееја две девојки“, рекол додека ја снимал бањата во која владеел тотален хаос.

Користена козметика, расфрлани стапчиња за уши, ѓубре насекаде. „Сања, има повеќе пари зад оваа машина отколку во нашиот паричник“

Младиќ, кој е сопственик на овој стан во Белград, во Карабурма, во описот на видеото напишал „ако го видат ова видео, извини но не ми е жал! СРАМОТА“

Ова видео го следеа лавина коментари, а повеќето од нив не можеа да поверуваат во каква состојба девојките го напуштија станот.

„Тогаш не примајте мажи, само девојки“, „Така „Пушти ја мама“, „Работев како куќна помошничка. Машки и женски тоалети… Уф небо и земја. Жените се толку лигави, не дај боже. А првите зборуваат за „чистота“, дел од коментарите под оваа објава на Тикток.

Се појави и млад човек кој имаше оправдувања за сиот овој хаос.

Лесно е веднаш да се осуди. Јас, на пример, работам шест дена по осум часа, учам и живеам сам. Многу често се случува мојот стан да биде во уште полоша состојба од овој“, напиша тој, обидувајќи се да ја оправда невештото. на девојките .

„Нема оправдување за нечистотија, едноставно“, туку тест за бременост блее на подот“, се дел од коментарите.

„Смрдеше, ни требаа три дена да го проветриме“, објаснил сопственикот на станот, а на прашањето дали се работи за Русинки, тој одговорил дека во станот живеат девојки од Србија.

По ова, младиот човек објави уште едно видео, на кое покажа како го варосува станот бидејќи не може да го издава на нови станари додека прво не го исчисти.

ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТУКА!

error: Content is protected !!