Month: January 2022

ТРУДНИЦА ВО ЗАВЕАНО СЕЛО МОРАШЕ ИТНО ВО БОЛНИЦА, БЕШЕ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА: Сите зборуваат за подвигот на војникот! (ВИДЕО)

Семејството и локалното население изразија благодарност до Армијата, Цивилната управа и ПЗЗ Бониџар за брзата колективна акција и навремената помош.…

Д-р Ненад Лазаров: Жив се јадам кога немам како да реагирам кога ги гледам позитивни си одат на работа, по ресторани, шетаат најнормално

Јавноста го запозна доктор Ненад Лазаров некаде во март минатата година, на почетокот од оваа пандемиска криза. Тој со кратки…

Жени, ова е СПАС, но не заборавајте на гинекологот: Ова растение ГИ РЕШАВА повеќето женски проблеми, а расте насекаде околу нас!

Вирак (лат. Alchemilla vulgaris) или Вркута содржи флавоноиди, органски киселини, танини, фитостероли, салицилна киселина, есенцијално масло и вистинско богатство од…

error: Content is protected !!