Month: January 2022

ЈА ИЗЛАГАЛЕ БАБАТА (88) ДА ИМ ГО ПРЕПИШЕ СТАНОТ! Јована го опиша пеколот што го доживеало семејството – НЕ ЗНААТ како починала!

Зачестени се проблемите со договорот за доживотна издршка, како и злоупотребата, менувањето на тестаментите на постарите… Еве што велат експертите.…

error: Content is protected !!