Month: January 2023

НА ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА СЕ ПОЧЕСТО СЕ ПОСТАВУВА 1 ПРАШАЊЕ: Луѓето мислат дека тоа е ГРУБО, па дури ни ЗАКОНОТ не го одобрува!

Прашањата што ги поставуваат на интервју за работа обично се однесуваат само на способностите на кандидатот. Меѓутоа, одредени случаи ни…

error: Content is protected !!