Month: May 2023

Стар занает носи и до 1.000 евра месечно, но се помалку млади сакаат да учат: Работа каде што нема ни да си ги извалкате рацете!

Секоја трговија вреди во злато. Тоа го опишуваат преку народната изрека „Се, се, само занает“, а се чини дека, сепак, нема поскапоцени занаетчиски производи од оние на златарите. Да се…