Month: May 2023

СЕУШТЕ НЕ Е ПОЧНАТА БЕРБАТА , А МУШТЕРИИТЕ ВЕЌЕ СЕ РЕДАТ: Драган не може да набере колку што бараат, а заработува многу пари! Затоа што само тој ја има таа стока!

Однапред договорената цена од 500-600 динари за килограм е шега ТОПОЛА – Првите увезени јагоди пристигнаа на полиците на маркетите…

Маја дала отказ од фирмата, сега работи од дома: Во сезоната нема време ни да јаде – Заработува 20.000 дeнари дневно

Меѓу најпопуларните и најпрофитабилните работни места дефинитивно се работните места за разубавување. На тоа укажува и секојдневното објавување на нивните…

ПЕЧАЛБАР ОД ГЕРМАНИЈА БЕСЕН ПОРАДИ СЕМЕЈНАТА лакомост Секој месец им праќал пари, а потоа дознал што всушност прават со неговите пари: „Се жалат дека им купувам патики за „само“ 150 евра. АЛО ЛУЃЕ ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ“

На социјалните мрежи човек кој вели дека работи во Штутгарт се пожали на алчно семејство од Србија. Ви ја пренесуваме…