Month: June 2023

ПРИТИСТЕТЕ ГО ТАЈНОТО КОПЧЕ И ЗАШТЕДЕТЕ ПОЛОВИНА РЕЗЕРВАР: Возачите ПОЛУДУВААТ по овој трик, штедат ГОРИВО како ЛУДИ!

Горивото е се поскапо, и покрај тоа што возат побавно, многу луѓе не успеваат да ја намалат потрошувачката на гориво. Сепак, многу возачи често забораваат да користат малку познато скриено…

Еве како сериозно да ја намалите сметката за струја: Покрај бојлерите, овие апарати трошат и многу струја

Дали некогаш сме се запрашале дали ја знаеме вистинската цена на енергијата и како со донесување мали одлуки можеме да постигнеме големи промени и заштеди. Што може секој од нас…

Србин барал „нормална девојка“ на интернет: Поради условите кои ги поставил сите МУ СЕ ПУШТИЈА, внимавајте на ова!

Иако денес постојат многу популарни платформи за запознавање, преку кои можеме да го филтрираме и она што го бараме кај можниот партнер, се чини дека во денешно време никогаш не…