Month: June 2023

Исповед на Сандра за време на бременоста се затру од расипана храна и се тргна наопаку: „БАКТЕРИЈАТА ГО ИНФИЦИРА БЕБЕТО, дијагнозата не шокираше, а три години подоцна нашата борба се уште трае“

Михајло е роден предвреме, 40 дена пред терминот, а причината била труењето со храна на мајката на Сандра една недела…