Month: September 2023

БЕСНА МАЈКА ТВРДИ:„Детето повраќаше од стрес! Воспитувачот измислил БОЛНА ИГРА за петгодишници да му ги ставаат РАЦИТЕ во панталони!

Соработник на воспитувач во приватна градинка во општина Палилула (името и е познато на редакцијата) смислила крајно вознемирувачка „игра“, се…

Зорица работи две работи во Америка и откри колку заработува неделно: Не сум задоволна, Си правам кафе помеѓу смена за малку да „МЕ ЖИВНЕ“

Како што се наближува крајот на туристичката сезона, се повеќе сезонски работници одлучуваат да пробаат нешто поинакво, а бидејќи работниците…