Девојка од Њујорк сподели крајно непријатна ситуација. Кога имала 15 години отишла на депилација на нозете. Во текот на постапката, врел восок паднал на нејзиното бутче. Шокираната девојка плачела и врескала од болка, но козметичарката ја искарала велејќи и да „не прави драма од тоа“
Бадесим Кубак се вратила во времето кога имала 15 години. Таа отиде на концерт, а на настанот му претходеше посета на салон за убавина. Целта на посетата беше депилација на нозете. Тинејџерката уште на почетокот знаела дека постапката ќе биде болна, но решила дека мора да го направи тоа.
Кога козметичарката нанела восок на внатрешната страна на бутот, капакот на апликаторот паднал и неговата содржина се истурила на површината на кожата меѓу нејзините нозе, за среќа биле избегнати интимните делови. Младата девојка завиваше од болка.
Козметичарката која ја депилирала тинејџерката ја превиткала велејќи дека претерала и дека се е во ред. Во тој момент, Бадесим се засрами од тоа што го направи. Таа се тераше да седи мирна до крајот на депилацијата. Жената ги покри изгорениците со хидратантна крема и хартиени крпи и рече дека посетата е завршена.
Тинејџерката ја платила посетата и се вратила на училиште за да види дали медицинската сестра може да и помогне. Жената направила онолку колку што можела и Кубак успеал да дојде до концертот, но вечерта ја поминала во агонија, од страшните болки кои ги имала.
Следното утро болките се уште биле неподносливи, па родителите на девојчето ја однеле кај нејзиниот вујко, пластичен хирург, за да и ја погледне ногата. Додека мажот го симнувал завојот, видел шокантна глетка – кожата била откорната од горниот дел од бутот.
Вујкото бил потресен од состојбата на тинејџерката, а следните три недели и ги чистел изгорениците. Тој бил шокиран и што таа не се онесвестила кога се случила несреќата.

Многумина ја прашаа девојката под клипот дали го тужи козметичарот. Тиктокерка одговори дека тогаш не го направила тоа, туку дека сега размислува за тужба. Гледачите изразија сочувство за младата жена и и испратија зборови на поддршка.

@badesim

#greenscreen soooo yeah that is my story… #MakeItCinematic #IKnowWhatYouDid #TreatiestCupContest #waxing #makeitstop

♬ original sound – Celeste Alaniz

 

error: Content is protected !!