Ви пренесуваме ФБ статус од екс министерка за труд и социјална политика Фросина Ременски!

Без балтија, к’рфија, тесла и чук не ја бива работата Ден за притчење патлиџани
во “Oрганската градина на Ременски 2022”

Селото Бардовци е познато по најубавиот патлиџан, нешто слично како брендираниот беровски компир, тетовско гравче, ресенско јаболко или неготинска раЧија од Васе Мојсовска

Ќе има за салата и зимница.

Кој пробал знае.

error: Content is protected !!