Како што може да се види на видеото, непознатиот возач се снимал додека возел со брзина од 150 километри на час.

На Јутјуб се појави видео на кое се гледа брзо возење низ Сустјепан, пишува Дубровнички дневник.

Како што може да се види на видеото, непознатиот возач е снимен додека вози со брзина од 150 километри на час низ Сустјепан.

Во видеото е објавена народна песна со текст „О, папа мој, да те прашам, ти е дозволено да имаш две жени“, а објавено е на каналот „Краишка музика“ на Јутјуб.

Погледнете го видеото:

error: Content is protected !!