Month: May 2022

Беше најголемиот ЈУГОСЛОВЕНСКИ заводник и НАЈУБАВИОТ глас на СВЕТОТ: Да беше жив денеска ќе славеше роденден, го препознавате ли момчето од фотографијата?

Пејачот Боба Стефановиќ беше пејач и композитор на домашна забавна музика и едно од најпознатите имиња на југословенската естрада. Боба…

error: Content is protected !!