Month: June 2022

НОВО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Портокалов метеоролошки аларм во цела Македонија- Температурите можат да бидат опасни

Според Републичкиот хидрометеоролошки завод, денеска во цела Македонија е на сила портокаловиот метеоролошки аларм. Воедно, РХМЗ утринава повторно предупреди на…

ГОЛЕМ ИНТЕРЕС кај МАКЕДОНЦИТЕ за ОВАА ДЕСТИНАЦИЈА: 12 ноќевања 230 евра, и вклучен појадок и превоз во аранжманот, туристите се ТЕПААТ за резервација

Во Турција, земја чие крајбрежје го плискаат четири мориња, можете да патувате со автобус или авион, а понудите се главно…

error: Content is protected !!