Month: December 2022

Баба Стана низ солзи БЛАГОСЛОВУВА: Оваа емотивна сцена ја одбележа ЛИТИЈАТА на Свети Василиј Острошки, секој што ќе ја види ќе се расплаче

Свети Василиј Чудотворец Острошки е епископ захумљски и српски православен светител Според преданието, на 28 декември 1610 година, во селото…

error: Content is protected !!