Month: May 2023

Првата сопругата на Сулејман Величествениот живеела во изобилство и богатство, секогаш го имала најдоброто, но животот сурово ја казнил!

Махидевран Хатун била принцеза која била донесена на дворот на султанот Сулејман кога имала само 11 години. Нејзиното име на…

Од оваа работа можете да заработите 100.000 денари месечно: Можете да работите и од дома – На почетокот треба да инвестирате во знаење и материјали

Денес многу жени своето разубавување го доверуваат на професионалци, особено кога станува збор за средување на ноктите и шминкање. За…

ДРАГАНА ВО ОЧАЈ ГО ПРОДАВА МЕДОТ НА ТАТКО И ОД ВИЗБА, НО ХРАБРАТА ИДЕЈА И ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ: Развила бизнис по стариот рецепт на мајка си!

Додека студирала економија и магистрирала, Драгана Вујановиќ немала поим дека заработката од семејното хоби на нејзиниот татко денеска ќе биде…

„Зошто јадете сарма од тенџере на плажа“: ЧОВЕК ја затресе мрежата со отворено писмо – Спомна и непристојни деца кои врескаат и фрлаат песок еден на друг

Млад човек крена голема прашина на социјалните мрежи со својот став за летување. Во своето писмо тој јавно ги осуди…

error: Content is protected !!