ЖИВОТ

ЛУЃЕТО СЕ ДЕБЕЛИ И ДЕПРЕСИВНИ, А НЕ ЗНААТ ДЕКА ОВА Е ЛЕКОТ: Монахот од Острог ја откри тајната која ни е пред очи

Отец Арсеније Јовановиќ од манастирот Острог, не е обичен монах, тој е разноврсна, мултидимензионална, харизматична личност, писател, успешен сликар, по…

error: Content is protected !!