ЖИВОТ

Денеска е обичај сите верници да се помолат и да ги изговорат зборовите на Богородица ќе му помогне на секој верник

Денеска се прославува чудотворната икона на Пресвета Богородица Троеручица. По преданието припаѓа во редот на неракотворни икони или икони кои…

error: Content is protected !!