ЖИВОТ

Исповед на вработена во сендвичара: Дадов отказ и го плукнав шефот пред заминување бидејќи бев свесна што им продаваме на луѓето

Пред неколку години работела како вработена во сендвичара, а денес работи како воспитувачка во образовна институција. Тоа е младата Сара…