ЗАБАВА

Зорица работи две работи во Америка и откри колку заработува неделно: Не сум задоволна, Си правам кафе помеѓу смена за малку да „МЕ ЖИВНЕ“

Како што се наближува крајот на туристичката сезона, се повеќе сезонски работници одлучуваат да пробаат нешто поинакво, а бидејќи работниците…

Дадов отказ, го продадов станот и конечно го живеам сонот: Сега сум секој ден на море и ги советувам сите да го следат мојот пример

Британката Кет Бајлс (51) работеше како директорка за комуникации во раните 40-ти. Нејзината кариера растеше, но нејзиното животно задоволство постојано…

ЖИВЕАТ ТАМУ КАДЕ СЕ ИЗГЛЕДА ДЕКА Е МРТВО, НИТУ ОБИЧЕН ЧОВЕК НЕМА ДА ПРЕЖИВЕЕ ТАМУ: Вака изгледа животот на најстариот народ во пустината!

Во пустината Калахари останува племето Сан, бидејќи првите народи живееле на Земјата во неверојатни услови. Истражувач на National Geographic се…