ФБ Статус.

Во нормална држава народот ќе беше пред влада, со шатори или без нив, и ќе им го порачаше она што Венко го напиша во последната колумна: НА КЛОЦИ! И тука првенствено мислам на помладите!

Ако Преспа беше велепредавство, тогаш ова е велепредавство на квадрат!

Ние постарите ќе изумреме еден по еден, фактички веќе умираме – ама вас ве бришат со доктрина на шокот, со електро-шокови за време на живот! Но, ако ви е добро – тогаш во ред, не сте ни Македонци, туку аморфна маса. Бидете така!

А за онаа политичка опозиција не сакам да чујам додека седи во парламентот… Тие се соучесници – исто како во 2018!