Month: January 2022

ШТО ПРЕДВИДУВА БАБА ВАНЃА ЗА 2022: Нејзината следна прогноза е сепак полна со пропаст, доаѓа уште една ПАНДЕМИЈА?

Баба Ванѓа, слепата психичка Вангелија Гуштерова, има застрашувачки пророштва за 2022 година. Пророчицата, која го изгубила видот на 12-годишна возраст,…

„Пораѓањето помина лошо, три пати се онесвестив“: Александра е мајка на дете со АУТИЗАМ, а една ситуација ЈА ПОМОГНА нејзе и нејзиниот сопруг да го прифатат синот Алекс

„Соберете ја тагата за некои моменти што нема да може да ги доживее на вистински начин како што доживеа секој…

Вечерва се одбележува КИНЕСКАТА НОВА ГОДИНА: Овој ритуал е стар со векови, направете го истото на полноќ и внесете ПАРИ, СРЕЌА и БЛАГОСОСТОЈБА во вашиот дом

Вечерва е кинеска новогодишна ноќ. Започнува на 1 февруари 2022 година и завршува на 21 јануари 2023 година и ќе…

error: Content is protected !!