Month: July 2022

Младоженецот од Чачак направи хаос на свадбата поради празен плик: Ги повика гостите еден по еден, а поради еден одговор НАСТАНА ТИШИНА!

Колку пати сте слушнале дека младенците се пожалиле дека наместо подарок или пари некој од гостите на свадбата „ставил“ празен…

„Подобро да имаш добар ЉУБОВНИК отколку лош МАЖ“: Мирјана ги откри деталите од својот ПРИВАТЕН ЖИВОТ и многумина не ја поврзуваа со ВАКВИ работи

Во 1980 година ја игра првата улога на Петрија во филмот „Венец на Петрија“, кој раскажува за трагичниот живот на…

Сурово искрена исповед на девојка која работела на брод за крстарење: Молев да ме поштедат од понижување, СЕКОГАШ СИ ВО СТРАВ!

Работните места на речните, прекуокеанските бродови се многу барани и популарни, особено кај младите луѓе. Работните денови и искуствата со…

error: Content is protected !!