Month: May 2023

Марко Бислимоски во моментов се прават анализи за донесување на одлука со која повторно ќе може да се воведе евтина тарифа за струја преку ден

Како што вели за весникот ВЕЧЕР претседателот на РКЕ, Марко Бислимоски во моментов се прават анализи за донесување на одлука…

error: Content is protected !!