ВИДЕО

Кристина работи како бравар и заварувач во Германија: Кога ќе ја видат колегите, ОСТАНУВААТ БЕЗ ЗБОРОВИ, а таа заработува и до 4.000 евра месечно (ВИДЕО)

Славонка Кристина решила да ја напушти земјата и да замине во Германија да работи, ни помалку ни повеќе, туку како…

ДЕНЕС ГО СЛАВИМЕ ВЕЛИКОМАЧЕНИКОТ ЗА ХРИСТОВАТА ВЕРА: Лекувал болни, а неверниците на СТРАШЕН начин му суделе – тоа му го направиле ЖИВ!

Болните денес добиваат шанса да се излечат од овој светец Православна црква и нејзините верници денеска го слават светиот преподобен…